Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:


Írás a vendégkönyvbe:


 
toth gáborné
Szertném megtudni hogy van e nyilt nap és mikor mert nagyon szinpatikus az ovoda és szivessen megnéznénk. Köszönöm.

Szabó Timea
Jó napot kívánok!
A kisfiam még csak most lesz 2 éves, de ha lehet szeretnék tájékoztatást kérni emailen az oviról és az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönettel: Szabó Timea


Kékesi Krisztina
Nagyon hangulatosnak, családiasnak találom az óvodát a fényképek és a leírások alapján. A kisfiam augusztusban lesz 3 éves. Szeretném megkérdezni, hogy lenne-e hely számára, illetve hogy mennyibe kerül havonta az óvoda.
Köszönettel, Kékesi Krisztina


Kincses Zsanett
nagyon szeretem a micimackót

Váradi Gábor
Tisztelt Cím!

Gyermekünk 2009. szeptemberétől járna óvodába.
Szeretnénk megtudni, hogy mennyi a havi költsége az óvodájuknak.

Köszönettel: Váradi Gábor


Kovács Edit
Szeretném megtudni,hogy mikor van nyílt nap az óvodában,és mennyibe kerül havonta.Köszönettel:Kovács Edit

Márton Orsolya
A honlapot átböngészve nagyon szimpatikus az óvoda. Nálunk az óvoda majd csak jövőre lesz esedékes, de már most szeretnék tájékozódni. Ezért szeretnék érdeklődni, hogy mennyi a havi díja az óvodának illetve a fakultatív programoknak. Válaszukat előre is köszönöm!
Márton Orsolya


Burjánné Hegyi Brigitta
Októberben költözünk a XVIII. kerületbe. Érdeklődni szeretnék, hogy van-e még férőhely a kiscsoportban, és mennyi a havi díja az ovinak. Meg lehet-e nézni az ovit?
Köszönöm: Burjánné Hegyi brigitta


Kosztyó Júlia
Egy anyukától hallottam az Önök óvodáiról. Rákerestem az interneten és megfogott, amit magukról írtak. Szeretnék tájékoztatást kérni. Ha lehet, személyesen is megnézném. Kislányom most 15 hónapos, de úgy gondolom, célszerű minél előbb választani, nehogy lemaradjon a jóról:-)

Előre is köszönöm az együttműködésüket!

Üdvözlettel


BALOG RICHÁRD
SZERETNÉK ÉRTESÍTÉST KÉRNI ARRÓL, HOGY MENNYIBE KERÜL AZ OVODA? NAGYON TETSZIK, ÉS SZERETNÉNK HA A KISFIUNK IDE JÁRHATNA. KÖSZÖNÖM!

Polyak Margareta
szerintem jok a kepek minden es szeretem a micimackot :D

Püspöki Mariann
Nagyon szimpatikusnak tartom az Óvodát. Arra lennék kíváncs, hogy 2009-ben mikor van nyílt nap, illetve szeretnék tájékoztatást kérni emailen az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönettel:
Püspöki Mariann


Emese
szép az ovi! nagyon kedvesek az óvónénik!

Dintsér Andrea
Én is szépnek, családiasnak latom az óvodát a fényképek alapján és a leírt foglalkozások is megragadták a figyelmemet. Marcell fiam márciusban lesz 3 éves, 2010. szeptemberben megy óvodába. Kérek szépen tájékoztatást arról, hogy van-e hely számára, hogy mennyibe kerül havonta az óvoda és a plusz foglalkozások, illetve, hogy van-e nyílt nap, amikor beláthatunk az óvoda mindennapi életébe. Köszönettel: Dintsér Andrea

Ménné U. Bettina
Üdvözlet! Információt szeretnék kérni az óvodáról, nyílt nap mikor várható, magáról a beíratkozásról, és az árakról.
Köszönettel, Ménné U. Bettina


Szabatin Gabriella
Tisztelt Óvoda!
Érdeklődni szeretnék az óvoda havi költségeiről és a beiratkozásokról.
Válaszukat előre is köszönöm.


Toókosné Fehér Dorottya
Szép napot!

Nagyon szép az óvodájuk. Szeretném megkérdezni, hogy van-e önöknél nyílt nap valamint hogy tudnak-e cukorbeteg gyermeket fogadni? Ezenkívül érdekelne még hogy mennyibe kerülne havonta. Kisfiunkat szeptembertől szeretnénk óvodába járatni.

Előre is köszönöm válaszukat: Toókosné F Dorottya


Mike Gizella
Érdeklődni szeretnék, hogy mikor van lehetőség arra, hogy személyesen is megtekinthessük a kispesti óvit,szeptembertől szeretnénk odajárni, mivel nagyon szimpatikus az óvoda.
Üdvözlettel
Mike Gizella


Tiborczné Weisz Andrea
Gyermekem Tiborcz Márk ebbe a csodálatos ovodába járt több mint 4- évet! Nagyon örülök, hogy annak idején így döntöttem, mert fantasztikusan jó évek voltak!!! Az ovónénik és a dadusok is kedvesek, vidámak és nagyon -nagyon jók! Én is nagyon szerettem és szeretem őket a mai napig. Ezért, mindenkinek csak ajánlani tudom!! Mert az én tapasztalataim CSAK POZITÍVAK voltak!!!
Üdvözlettel: Andrea és Márkusz


Kürti Kinga
Nagyon szép az óvoda, és tele tartalmas programokkal. Szeretnék érdeklődni hogy mennyi egy hónapra a költsége?

Szilágyi Mária
Szeretném megtudni hogy van e nyilt nap és mikor mert nagyon szinpatikus az óvoda és szívessen megnéznénk. Illetve ha lehet szeretnék tájékoztatást kérni emailen az oviról és az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönöm


Nagy Bernadett
Jó napot.
Szeretném megtudni hogy a bölcsőde mennyibe kerülne és hogy van-e még férőhely?
Köszönöm válaszát!
Nagy Bernadett


Lucsik Anikó
Lucsik Anikó Nagyon szimpatikus az óvoda és szívessen megnéznénk a párommal,valamint az anyagi vonzata is érdekel.Köszönöm.

Cselényi Mónika
Jó napot kívánok!
A kisfiam még csak most múlt 1 éves, de ha lehet szeretnék tájékoztatást kérni e-mailben az óvodáról és az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Érdekelne, még,hogy van-e lehetőség nyílt nap keretében megtekinteni az óvodát?
Válaszukat előe is köszönöm!
Köszönettel:Cselényi Mónika és Bence


Horváthné Erdei Gabriella
A kislányomat felvették a lakóhelyünk szerinti óvodába, de nekem nem szimpatikus a hely.
A lányom, májusban volt 3 éves érdeklődni szeretnék, hogy havonta mennyi a költségtérítés, illetve ennek a korsoztálynak miylen fakultatív programok vannak?

Üdvözlettel: Horváthné Erdei Gabriella


Vidáné Nagy Ágnes
Szép Napot Kívánunk!

A kisfiam még 4 hónapos, de szeretnék érdeklődni,hogy a bölcsibe mikor kell beiratni illetve mikor nézhetnénk meg valamint az anyagi vonzatról is érdeklődnénk.

Tisztelettel: Vidáné


Tiboldné Weiger Kinga
Jó napot kívánok!
A kislányom még csak most lesz másfél éves, de ha lehet szeretnék tájékoztatást kérni e-mailben a bölcsődéről és az esetleges beiratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról! Érdekelne egy esetleges nyílt nap is, szívesen megnéznénk személyesen is a bölcsődét.
Köszönettel: Tiboldné Weiger Kinga


Barta Ágnes
Szeretnék érdeklődni, hogy nyílt napot mikor tartanak.
Tájékoztatást szeretnék kérni emailban a beiratkozás feltételeiről és az ovi anyagi vonzatáról. Milyen csoportlétszámmal dolgoznak?


Bakosné K. Hajni
Nagyon szimpatikusnak tartom az Óvodát. Arra lennék kíváncs, hogy 2011-ben mikor van nyílt nap, illetve szeretnék tájékoztatást kérni e-mailban az esetleges beíratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról!
Köszönettel: B. Hajni


Kovács Levente
Nagyon tetszenek az itt leírtak.
Szívesen elmennénk egy nyíltnapra a kisfiammal.
Érdeklődnék,hogy lehet-e több képet feltenni az óvodáról esetleg leírást adni az ott dolgozó pedagógusokról?
Köszönöm: Levente


Király Anikó
Tisztelt Micimackó Óvoda!

Szeretném megtudni, hogy volna-e lehetőség fél napos ellátásra és mennyi lenne ennek a havi költsége! A kisfiam még csak augusztusban lesz 2 éves, de nem szeretnénk "kimaradni" ebből a csodálatos óvódából!
Válaszukat előre is nagyon köszönöm!

Üdvözlettel:
Király AnikóVojna Miklós Józsefné
Tisztelt Óvoda!
Érdeklődni szeretnék az óvoda havi költségeiről és a beiratkozásokról.
Válaszukat előre is köszönöm.


Mátrai Szandra
Jó napot kívánok!
Kislányunk március végén volt 2 éves, ha lehet szeretnék tájékoztatást kérni emailen az oviról és az esetleges beiratkozás feltételeiről, valamint ennek anyagi vonzatáról! Érdeklődnék, hogy nyílt nap lesz-e valamikor a közeljövőben, hogy személyesen is megtekinthessük az ovit.
Köszönettel: Mátrai Szandra


Fodor Bea
Jó napot kívánok.

Kislányom Szeptemberben lesz 2 éves,de már most a legjobb ovit keressük neki. Az önök óvodája nagyon szimpatikus és érdeklődni szeretnék az árakról, esetleges nyílt napról...
válaszukat nagyon köszönöm.

Fodor Bea


Gulyás Judit
Szeretnék tájékoztatást kérni a beiratkozás feltételeiről, és hogy mennyibe kerül havonta az óvoda, és a plusz foglalkozások.
Köszönöm előre is.


Skach Anna
Kedves Óvoda! A fiam szeptembertől bölcsis, most épp már jövőre keresünk óvodát - szeretnénk Önökhöz ellátogatni, hogy tájékozódjunk az aktuális tematikáról, módszerekről, az angol tanításról és a díjakról. Köszönöm válaszukat! Üdv SA

Cserepes Ildikó
Tisztelt Óvoda!
Ezév októbertől költöznénk Budapestre, 4 és 6 éves lányainknak jó ovit keresünk. Érdeklődnék van-e hely még Önöknél, illetve anyagi vonzatok is érdekelnének.
Köszönöm
CsI


Tóth Andrea
Lányom 2012 novemberében lesz 3 éves. Szeretnék érdeklődni, hogy mikor tartanak nyílt napot és mennyi havi díjat kell fizetni?

Üdvözlettel, Tóth Andrea


Czakó Beatrix
Tisztelt Óvoda!
Érdeklődnék, hogy mennyibe kerül az óvodai elhelyezés Önöknél, egész napra és fél napra. Valamint, hogy félnapos igénybevétel esetén is részt vesz-e a gyermek a programokon.
Köszönettel:
Czakó Beatrix


K. Anikó
Üdvözlöm, néhány kérdéssel fordulok Önökhöz. Mennyi az óvodai részvétel költsége és az itt tartalmaz? Valamint van e lehetőség személyesen valami nyílt napon részt venni, és az angol nyelvű csoport is érdekelne gyermekem szeptember 13 lesz 3éve, lenne e hely a részére? Várom szíves válaszukat! Köszönetet tel: ANikó


kovács dóra
Tisztelt Óvoda.Kisfiam áprilisban lesz 3 éves.Szeptembertől szeretném,ha óvodába menne.Nagyon szimpatikus az óvoda.Szeretném megkérdezni,hogy mikor van nyílt nap,illetve hogy mennyibe kerül havonta.Előre is köszönöm. Üdvözlettel:Kovács Dóra

Dinh Zámi
Nagyon szimpatikus az óvoda a weboldal alapján, és kisfiamat szeretném ebbe az óvodába járatni. Mikor lesz a legközelebbi nyíltnap? Mikor jelenkezhetnénk, ha a nyíltnap után is úgy döntenénk, hogy végül ebbe az óvodába járatnánk? Kérem e-mailban értesítsenek amilyen hamar csak lehetséges.
Előre is köszönöm.


Illes Maria
Tisztelt Ovoda!!

Nagyon szimpatikus az Ovoda es arra gondoltam hogy,szeretnek nemi informaciot kapni ha lehetseges?!Nekem iker kislanyaim vannak akik szemptemberben mar 4.evesek lesznek!!Szeretnem megtudni,hogy van-lehetoseg meg a beiratkozasra?Illetve mennyibe kerul az ovoda havi szolgaltatasa?Milyen plussz progammok lehetsegesek illetve ezek koltsegei?Mikortol, es hogyan lehetseges a beiratkozas?
Varom mihamarabbi valaszukat koszonettel es udvozlettel:Illes Maria
Ui:Micimackot imadjuk:)))


Kárpáti Krisztina
Nagyon tetszik a weboldal. Nyiltnapra szívesen elmennénk az ovi és a bölcsibe is.

Farkas Ágnes
Tisztelt Óvodavezető!

Nem találtam a honlapon arra vonatkozóan információt, hogy lesz-e Önöknél nyílt nap, ha igen, mikor, illetve szeretném kérdezni még a felvétel feltételeit is. Pl. Állami óviba csak a 3. életév betöltését követő napon lehet menni, Önöknél tud-e szeptembertől kezdeni gyermekem, aki október 22-én lesz 3 éves?
Beíratkozás feltételeit, idejét, a térítési díjat is szeretném megkérdezni, valamint azt, hogy pl. a sakk foglalkozások mikor, hogyan vannak beépítve a mindennapokba és mennyibe kerül?

Válaszát előre is köszönöm,
tisztelettel:
Farkas ÁgnesNagyné Török Adrienne
Tisztelt Micimackó Óvoda!
Érdeklődni szeretnék, hogy mikor van nyílt nap az óvodába és hányadikáig lehet beiratkozni. Valamint az egész napos angol ovi havi díja is érdekelne.
Válaszát előre is köszönöm, üdvözlettel, Nagyné Török Adrienne


Keresztesy Ferenc
Jó napot kívánok!

Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy mennyi a havi költsége az óvodájuknak.

Tisztelettel:
Keresztesy Ferenc


Kellner Katalin
Jó napot!
Érdeklődni szeretnék az óvoda havi díja iránt, és hogy arra van-e lehetőség, hogy heti 3 napot járjon a 3 éves kislányom. Nagyon szép óvoda a képek alapján.
Köszönöm.
Kellner Katalin


Csörnyei Erzsébet
A kisfiam márciusban lesz 3 éves, szeretnék érdeklődni, hogy jelenleg van-e hely az óvodájukban, illetve, hogy mennyit kell fizetni havonta egész napos ellátás esetén.

Válaszukat megköszönve: Csörnyei Erzsébet