Micimackó kuckója Magánóvoda

Micimackó kuckója Magánóvoda

Nagy kerttel szegélyezett, esztétikusan kialakított óvodánkban, természetes anyagok felhasználásával berendezett, praktikus, formatervezett környezetbe várjuk a gyermekeket.

Magánóvodánkban gyermekközpontú nevelés folyik, családias, nyugodt, derűs hangulatú kellemes légkörben, ahol a gyermekek kiegyensúlyozottsága, egészséges testi és lelki fejlődésük biztosítása a vezető és munkatársai fő célkitűzése.

Az egészséges életmód kialakításának elengedhetetlen tényezői:

a mindennapos, változatos testedzés

a szellemi képességek és készségek fejlesztése hasznos és kreatív időtöltésekkel

a mentálhigiénia biztosítása

Óvodánkban korösszetétel szerint van kis csoport, középső és nagycsoport illetve vegyes csoport.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyermekek életében az óvoda-, s az iskolakezdés ne egy hirtelen bekövetkező, s az életritmusukat, szokásaikat felborító, traumát okozó idegen hatás, hanem egy előre tervezett változás legyen, melynek kezdeti félelmeit és nehézségeit a fokozatosság, s a felkészülés feloldja, természetessé teszi. A kisgyermekek óvodai élete lépésről-lépésre kezdődik el, az úgynevezett szülői beszokatással, majd egy fejlesztő pedagógus segítségével, egy egyéni, iskolába lépésre való felkészítéssel ér véget.

A gyermekek által készített festmények a tanult versek, mondókák és énekek kíséretében mindig megtekinthetők az óvodai faliújságon, majd az óvodai évzáró után minden szülő kézhez kapja saját csemetéjének egész éves munkáit egy dossziéba fűzve.

Legújabb szolgáltatásunk, hogy óvodánkba járó gyermekeket átvisszük a kispesti társóvodánkba kialakított só szobába. A só gyógyító ereje mindenki előtt ismert, de sajnos nincs lehetőség arra, hogy a mindennapi életünkben megfelelően használjuk. Alsó és felső légúti betegségekre, bőrbetegségekre, allergiás betegségekre elismerten jó megoldása a só terápia. A só szoba használata minden csoportnak adott, és térítésmentes. Foglalkozásaink egy részét is itt tartjuk.

Elérhetőségek

MICIMACKÓ MAGÁNÓVODA
1196 Budapest, Kisfaludy u. 69.
1196 Budapest, Kisfaludy u. 56.
1196 Budapest, Báthory u. 90/a.
Tel.: 06 30 9643-597
E-mail: info@maganovoda-kispest.hu
MICIMACKÓ-KUCKÓJA MAGÁNÓVODA
1188 Budapest, Paula u. 9/b.
1182 Budapest, Dés u. 16.
Tel.: 06 30 9643-597
E-mail: info@maganovoda-kispest.hu
MICIMACKÓ MAGÁNBÖLCSŐDE
1196 Budapest, Kisfaludy u. 56.
1196 Budapest, Szemere köz 3.
Tel.: 06 30 9643-597
E-mail: info@maganovoda-kispest.hu

Covid-19 szabályozására vonatkozó információk